17 Nisan Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu 17 Nisan Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün artan karizman ve çekiciliğinle sosyal açıdan daha görünür olabilirsin. Zaten bugün meydana gelen Venüs ve Kuzey Ay Düğümü'nün kavuşumu da sosyal çevrende ve kişisel ilişkilerinde yeni başlangıçlar yapmana olanak tanıyacak. Bu da aşk hayatında dikkat çekmene ve yeni insanlarla tanışırken her zamankinden daha öz güvenli olmana yol açabilir. Bugün, birilerini etkin altına alacağın kesin!

İş hayatında da fark edileceksin! Ay düğümü sana yaramış gibi görünüyor! Yaratıcılığını ve liderlik becerilerini sergilemek için mükemmel bir fırsat yakalayabilirsin. Kendine olan güvenin arttıkça, daha enerjik hissedebilirsin. Hemen harekete geçmeli ve iş yerinde otoriteni sağlamlaştırmalısın. Ancak, bunu yaparken egonu kontrol altında tutmaya özen göstermelisin.

Bugün, içinde bulunduğun sosyal ortamlarda ve iş hayatında parlamanın keyfini çıkarırken, başkalarının da önemli olduğunu unutma. İnsanlarla olan etkileşiminde nazik ve anlayışlı olmayı ihmal etme. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Editör: Cemre UZUN