İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği iş birliğinde, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında araç konvoyu etkinliği düzenlendi. Aileleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’na getirilen engelli vatandaşlar, ilçe merkezinde ekip araçları ile gezdirildi. Üzerlerinde polis üniforması veya "O şimdi asker" yazılı yazma bulunan engelli vatandaşlar, duygusal anlar yaşadı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan engelli vatandaşlar ve aileleri, kendilerini unutmayan İlçe Emniyet Müdürü Taner Emre ve İlçe Jandarma Komutanı Müslüm Güçtekin ile personellerine teşekkür etti.

Yok Boyle Bir Mutluluk 470237 D5A7C24F3B660146C1Bb5Ffa794961Bd

Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı... Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı...

"MİNNETTARIZ"


İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ayşe Okulsev, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet ve jandarma ile iş birliğinde bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Aklımızda, çocuklarımız için ekip araçları ile bir konvoy oluşturma fikri vardı. Sağ olsun İlçe Emniyet Müdürümüz ve İlçe Jandarma Komutanımız, bize bu konuda yardımcı oldu. Etkinlikte hem biz, hem de çocuklarımız çok mutlu oldu. Emniyet ve jandarmamızdan minnettarız” dedi.

Yok Boyle Bir Mutluluk 470237 3D8B44D80Cdda3Aa9A660B9Bbcd3F4D2

Muhabir: Emrah Dinçer