Kuşadası’nın yanı sıra şehir dışından da davetli katılımının olduğu tanıtım etkinliğinde, Bağlar, kitabının yazım serüvenini davetlilerle paylaştı.
Uzun soluklu çalışmaları sonucunda kitaplaştırdığı ilk eserini, okurlarıyla buluşturmaktan ötürü çok mutlu olduğunu belirten, Yazar Bağlar,‘Dokuz Eylül İşletme mezunuyum. Eğitim hayatım boyunca, edebiyat ve yazarlık her zaman içimde vardı.Sürekli kompozisyon, şiir ve öykü denemeleri yazardım.Akabinde yazdıklarımı bir kitapta toplama düşüncesi doğdu ve bugün de okurlar ile buluştum. Katılım gösteren herkese teşekkür ederim’ dedi. Söyleşi ve imza etkinliği, yazar Bağlar’ın kitaplarını okurları için imzalamasıyla sona erdi.

Yazar Mujgan Baglar Okurlariyla Bulustu 478626 9922Dec4Bccb6A3E04Cf250A4A29A84D

HERKESİN KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULACAĞINA İNANIYORUM

‘Ben Otuz Beşimde Büyüdüm’ kitabının tanıtım lansmanında konuşan Bağlar,ayrıca, kitabının yazım sürecinden bahsederek, ‘Kitabımı herkesi kucaklayacak bir dilde yazdım. Okurların kendilerinden bir şeyler bulacağına inanıyorum.Umarım satırlarım ile hayatlara dokunur ve okurların beğenisini kazanırım’ dedi. Yazar Müjgan Bağlar, kitabının tanıtımında, ‘Ben var oluşu sonsuz notaları olan bir melodiye benzetirim hep ve bizler de yaşam denen bu melodiyi oluşturan birer nota. Doğa, bu melodinin sözleri ve kâinat ise melodinin çalındığı o devasa enstrüman. Yaşamın benzetilmeyi en çok hak ettiği şey sanırım onun bir şarkı olma ihtimaliydi. Ve her birimiz bu ilahi şarkının birer parçası olarak ahengin ritmini oluşturuyor, yaşamın şarkısının içinde kendimize bir yer buluyorduk. Öyleyse şimdi hepimiz, içinde kendimizden bir parça koyduğumuz bu yaşam şarkısına saygı duyup onu doyasıya kucaklamalıydık’ cümlelerine yer verdi.

Yazar Mujgan Baglar Okurlariyla Bulustu 478626 7E1450A490Dcf85Ccbd12Afde4600581

Muhabir: AYLİN ESER