Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan Yalan dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu kapsamda Yalan dizisi henüz sadece bir tane tanıtım fragmanı yayınlanmış olmasına rağmen oldukça merak ediliyor.

Yalan dizisi fragmanına bakılırsa tipik yaz dizilerinden ziyade ana akımda da yerini koruyacak gibi duruyor. Peki oldukça merak edilen Yalan dizisi konusu nedir?

Yalan Dizisi Konusu Nedir?

Yalan dizisinin fragmanı bir anne olan Melike’nin hapse girmesi ve bu esnada yeni doğmuş olan bebeğini ablasına emanet etmesi ile başlıyor. Anneler de hata yapar deyip ağlayarak cezaevine giren Melike 20 yıl hapis cezası alıyor.

Ancak Melike hapisten çıktığında, hiç beklemediği büyük bir yalanla karşı karşıya geliyor. Kızına kavuşacağını düşünen Melike, kendini bambaşka bir hikayenin içinde buluyor. Karşılaştığı gerçek ise Melike’yi oldukça derinden etkiliyor.

Ana karakter Melike bu trajik duruma neden olan kişinin de ablası olduğunu öğreniyor. Bu sebeple kardeşler arasındaki güven sarsılıyor ve gerilim dolu hesaplaşmalar baş göstermeye başlıyor. 

Yalan dizisi konusu itibarıyla bolca dram, trajedi ve entrika dolu bir yapım olacağa benziyor. Yayınladığı bu kısacık fragman ile dizi severleri büyülemeyi başaran Yalan, her bölümde yeni bir sır perdesini aralayacak gibi gözüküyor.

Yalan Dizisi Konusu 1

Yalan Dizisi Uyarlama Mı?

İzleyiciler tarafından oldukça merak edilen yeni dizi Yalan hakkında sıkça araştırılan bir konu daha vardır. Bu kapsamda Yalan dizisi konusu itibarıyla gerçek hayat hikayesi mi, orijinal bir senaryo mu, yoksa uyarlama mı soruları sıkça araştırılmaktadır.

Ancak bu konuda henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Yalan dizisinin senaristleri ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’dur.

Yalan Dizisi Konusu 4

Yalan Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

Yalan dizisi konusu itibarıyla dizi severler tarafından oldukça ilgi çeken bir senaryoya sahip gibi duruyor. Bu nedenle fragmanı gören izleyiciler dizinin ne zaman çıkacağını merak ediyor. Peki Yalan dizisi ne zaman başlayacak?

Bilindiği üzere Yalan dizisi Kanal D’nin sezon finaline girecek olan yapımlarının yerine yayınlanacaktır. Bu sebeple dizinin, yaz sezonu itibarıyla izleyiciyle buluşacağı bilinmektedir. Ancak Yalan adlı dizinin tam yayın tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

Yalan Dizisi Konusu 2

Yalan Dizisi Oyuncuları

Yalan dizisinin konusu ve yayın tarihi hakkında bilgilere yer verdikten sonra, merak edenleri için yapımın oldukça ses getiren başarılı oyuncu kadrosunu inceleyelim… Ama öncelikle dizinin sıkça konuşulan başrol oyuncularına değinelim.

Yalan dizisinin başrolünde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi başarılı isimler yer almaktadır. Başrollerden biri olan Aslıhan Güner ise dizide Melike karakterine hayat vermektedir.

Yalan dizisinin tam oyuncu kadrosu ise aşağıdaki gibidir:

Kurban Vekaleti Nasıl Verilir? Nasıl Alınır? Vekalet Verirken Ne Denir? Kurban Vekaleti Nasıl Verilir? Nasıl Alınır? Vekalet Verirken Ne Denir?
  • Aslıhan Güner
  • Feyyaz Duman
  • Eylül Tumbar
  • Yeşim Ceren Bozoğlu
  • Özge Borak
  • Emir Benderlioğlu
  • Serra Pirinç
  • Atakan Hoşgören
  • Renan Bilek
  • Kubilay Tunçer
  • Zeynep Eronat

Muhabir: Ömer ARAZ