Kuşadası 19 Mayıs'a hazırlanıyor Kuşadası 19 Mayıs'a hazırlanıyor
TOKİ tarafından gelen açıklamada başvuru tarihleri, peşinat ve taksit seçenekleri gibi önemli detaylar paylaşıldı.

Konutların çoğu hemen teslim bir kısmı ise 36 ay sonra teslimi yapılacak. Yüzde 25 peşin ödeme ile satışa sunulacak olan konutlar 72 ay vade fırsatı sunacak. İş yerlerinin teslim süreleri 1 ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay ve hemen teslim olarak yüzde 15 peşin 60 ay vade ile satışa sunuluyor. Yapılacak bu satışlar vadeli ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilmesi planlanıyor.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Açık artırma, konutlar için 07 Şubat 2024 Çarşamba, iş yerleri için 08 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.30'da yapılası planlanıyor. Açık artırmalar, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) yapılacak. Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar 06.02.2024 Salı günü saat 10.30’a kadar sürecek.

KONUTUN SATIŞA ÇIKACAĞI İLLER

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat olarak belirlendi.

İŞ YERLERİNİN SATIŞA ÇIKACAĞI İLLER

Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat olarak sıralandı.