IBATECH İstanbul fuarında profesyonellere yönelik ürünlerini tanıtan Söke Un, sektör çalışanlarına özel hazırladığı Söke Profesyoneller Kulübü’nün de duyurusunu yaptı. Fuarda kurduğu pişirme standında pek çok farklı pişirme aktivitesi yapan Söke profesyoneller için geliştirdiği zengin çeşitlilikteki unları ile pişirilen lezzetleri ziyaretçilere sundu.

ANKARA'DAKİ FABRİKA MAYIS AYI İÇİNDE ÜRETİME GEÇİYOR

Fuarda Söke Un’un 2018 yılı planları ile ilgili açıklama yapan Söke Un CEO’su Başar Kılıç, “Bugüne kadar tam kapasite ile çalışıyorduk ve gelen ek talepleri karşılama imkanımız yoktu. Ankara’da aldığımız ve önümüzdeki ay üretime başlayacak yeni fabrikamız ile kapasitemizi üçe katlayacağız. Böylece profesyonel kanalda da gücümüzü artıracağız. Artan kapasitemiz ile birlikte ürün çeşitliliğimizi de artırarak profesyonellerin ürettiği ürünler ne olursa olsun ihtiyaç duydukları un çeşitlerini Söke markasında bulmalarını sağlayacağız” dedi.

SÖKE UN ÜRÜNLERİ İKRAM EDİLDİ

Söke Un, ayrıca fuar boyunca profesyonellere özel ürettiği zengin un çeşitleri ile farklı tarifler yaparak ziyaretçilere ürünlerin kullanımını anlattı ve lezzetli örnekler sundu. Pişirme aktiviteleri sırasında Söke Un’un Baklavalık ve Böreklik, Böreklik ve Pastalık, Ekmeklik Un gibi çeşitleri ile bir çok ürün yapılarak, Söke standında baklavadan böreğe, pastadan kurabiyeye ve ekmekten poğaçaya kadar pek çok farklı lezzette unlu mamul ikram edildi.
Muhabir: Yazar Silinmiş