Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun yaşandığı programda mahalle halkı ve davetliler aynı sofrada buluşarak iftar yaptı. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda vatandaşlar Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşma fırsatı buldu. Karacasu merkeze 20 kilometre uzaklıktaki 400 nüfuslu Palamutçuk Mahallesinde düzenlenen 2 bin kişilik bu iftar yemeği Ramazanın paylaşma ruhunu ortaya koyan bir etkinlik oldu.

Programa Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı, Pamukkale AK Parti İlçe Başkanı ve AK Parti Denizli İl Başkanı’nın yanı sıra Karacasu Karakol Komutanı, Egekent Hastanesi sahibi Mustafa İstek, Pamukkale Emniyet Müdür Yardımcısı, Denizli Antik Kentler Bölge Müdürlüğü temsilcileri ile Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Denizli Orman Bölge Müdürü, Tavas Orman İşletme Şefi ve bölge müdür yardımcıları da katıldı.

Ayrıca Aydın ve Denizli bölgesinin tanınmış sosyal medya içerik üreticileri ve influencer’ları da programda yer aldı.
Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programının sonunda konuşan Özkan Group Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan, programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken Özkan, “Ramazan’ın bereketi birlikte paylaşmaktır. Değerlerimiz paylaştıkça çoğalır. Bu güzel sofrada bizlerle birlikte olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.






