Olay, Nazilli’ye Kurtuluş Mahallesi 352 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yalnız yaşadığı belirtilen Ahmet Akdeniz, yumurta kaynatmak için çaydanlığı ocağa koyduktan sonra çarşıya gitmek üzere evden ayrıldı. Bir süre sonra apartmandan yayılan duman ve yanık kokusu mahalleliyi alarma geçirdi.
Durumu fark eden vatandaşlar, önce kendi imkânlarıyla kapıyı çalmaya çalıştı ancak içeriden yanıt alamayınca hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, içeride bir can kaybı yaşanma ihtimaline karşı kapıyı kırarak eve girdi.
KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI
Evin mutfağında ocakta unutulan çaydanlık nedeniyle çıkan yangının küçük çaplı olduğu, ancak mutfağın bir bölümünde ciddi hasara yol açtığı belirtildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.