Aydın’ın Nazilli ilçesinde Berberler ve Kuaförler Odası’nın olağan genel kurulunda seçim heyecanı sona erdi. Belediye nikah salonunda düzenlenen kongrede mevcut Başkan Olcay Akyıldız ile Cengiz Çiftçi başkanlık için yarıştı.
390 OY KULLANILDI
Genel kurulda toplam 390 oda üyesi oy kullandı. Kullanılan oyların 7’si geçersiz sayıldı. Yapılan sayım sonucunda mevcut Başkan Olcay Akyıldız’ın kırmızı listesi 250 oy alarak seçimi kazandı. Rakibi Cengiz Çiftçi’nin yeşil listesi ise 133 oyda kaldı.
AKYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
Oda üyelerinin yoğun katılım gösterdiği kongrede oy kullanma süreci boyunca salonda hareketli anlar yaşandı. Sonuçların açıklanmasının ardından mevcut Başkan Olcay Akyıldız, üyelerin güvenini bir kez daha kazanarak yeniden başkan seçildi.

Seçim sonrası kısa bir açıklama yapan Akyıldız, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde de Nazilli’de berber ve kuaför esnafının sorunları, talepleri ve mesleki gelişimi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Kongre, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.






