Kaza, Yeni Sanayi Mahallesi’nde Aydın-Denizli Karayolu üzerinde bulunan Uğur Soğutma Fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yol kenarında park halinde bulunan H.Ö. idaresindeki 20 VF 622 plakalı kamyon, geri manevra yaptığı sırada arkasındaki beton elektrik direğine çarptı.
Çarpmanın etkisiyle elektrik direği kaldırıma devrilirken, direğe bağlı kablolar da koparak yola savruldu. Kopan tellerin, o sırada bölgede hız denetimi gerçekleştiren Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin bulunduğu noktaya çok yakın bir alana düşmesi korku dolu anlar yaşattı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ADM Elektrik Dağıtım ekipleri sevk edildi. Elektrik ekipleri hatta giden enerjiyi keserek güvenlik önlemi alırken, polis ve itfaiye ekipleri de çevrede geniş güvenlik çemberi oluşturdu.
Kaza nedeniyle Aydın-Denizli Karayolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Devrilen direğin kaldırılması ve hasar gören elektrik hatlarının onarılması için çalışma başlatıldı.
Yetkililer olayda herhangi bir yaralanma yaşanmamasının büyük bir şans olduğunu belirtirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.





