Nazilli, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenen Aquatlon Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. İki farklı etapta gerçekleşen yarışmalarda genç sporcular, yüzme ve koşu disiplinlerindeki yeteneklerini sergilerken şampiyonada toplam 76 sporcu mücadele etti.
Yarışların yüzme bölümü Nazilli GSB Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda, koşu bölümü ise Sümer Park Atletizm Pisti’nde gerçekleştirildi. Sporcular, kendi yaş gruplarında üstün performans göstererek sıralamaya girmek için büyük bir rekabet içine girdi.
DERECEYE GİREN SPORCULAR
Şampiyonada Yıldız Erkekler Kategorisi’nde birinci Emir Türk, ikinci Ata Türkseve ve ücüncü Tuğra Güzel, Yıldız Kızlar Kategorisi’nde birinci Bade Özel, ikinci Ece Güzel, üçüncü Sema Canberk, Küçük Erkekler Kategorisi’nde birinci Emir Coşkun Aydemir, ikinci Tuğra Karaca ve üçüncü Yiğit Efe Kenar, Küçük Kızlar Kategorisi’nde birinci Doğa Gökel, ikinci Zeynep Bayındır ve üçüncü Derin Arslan dereceye giren sporcu oldu.
ÖDÜLLERİNE KAVUŞTULAR
Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi. Şampiyona, hem sporcular hem de izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilirken, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri organizasyonda emeği geçen tüm antrenörlere, hakemlere ve idarecilere teşekkür ederek sporcuların başarılarının devamını diledi.