Nazilli bu sabah büyük bir şokla sarsıldı. 18 Mart günü meydana gelen yangında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli T.G.’in eşi Fatma Gezgin, çocukları Toprak Gezgin (3) ve Fatih Ortaokulu öğrencisi Deniz Gezgin (12) hayatını kaybetmişti.

Whatsapp Görsel 2025 05 13 Saat 12.09.50 369Afc32

Bozdoğan’da arazi yangını Bozdoğan’da arazi yangını

İlçenin yüreğini yakan olayın ardından şok bir gelişme yaşandı.

İtfaiyeci T.G., eşi ve çocuklarının ölümünün hemen ardından Nazilli Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşire F.T. ile nişanlandı. Bu nişan evi yanan itfaiyecide sabotaj şüphesini gündeme getirdi.

CİNAYET ŞÜPHESİYLE GÖZALTINDA

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. 2 aydır teknik ve fiziki takibe alınan T.G., evde yangın çıkarmak, eşi ve iki çocuğunun ölümüne sebebiyet verme şüphesiyle gözaltına alındı.

Zanlı itfaiyecinin yangın günü eşinin telefonunda bulunan bazı bilgileri sildiği ortaya çıktı.

Whatsapp Görsel 2025 05 13 Saat 12.09.50 09876B1F

Bu gelişmeler doğrultusunda hemşire F.T'nin de ifadesine başvuruldu.

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan iki zanlı sorgusunun ardından Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR