Koçarlı’nın kırsal mahallelerinden Çulhalar’ın kaderi, geçmişte 30 mahallenin ulaşımının sağlandığı ancak uzun zamandır atıl olan yaklaşık 5 kilometrelik tarihi yolun yapılmasıyla değişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile belediye ekipleri, yerel seçimler öncesinde Koçarlı ilçe merkezi ile Çulhalar arasındaki toprak ve dağlık yolu yeniden düzenleyerek parke taşı döşeyip hizmete açmıştı. Çerçioğlu, Çulhalar’a şimdi de içme suyu müjdesi verdi.

AYSO araç filosunu TOGG ile güçlendirdi
AYSO araç filosunu TOGG ile güçlendirdi
İçeriği Görüntüle

Muhtardan Cerciogluna Ovguler 627509 05A4Cd70Fc154Bd497C67A1D0A971C0C

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen ve Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Cevat Olgun, Mahalle Muhtarı Bilgin Sözen’i ziyaret ederek Başkan Çerçioğlu’nun selamlarını ve yatırım müjdelerini iletti. Çulhalar için büyük öneme sahip projelerden ikincisinin de yapılacağını açıklayan Muhtar Sözen, “Başlıyoruz derken şaka yapmıyorduk. Neden mi? İki büyük projemizden biri olan Çulhalar Eski Koçarlı Yolu, Koçarlı’dan mahallemize kadar tamamen parke taşıyla döşendi. Şimdi ise İkizdere Barajı’ndan arıtılmış su projemiz kapsamında Atatürk Mahallesi’nden mahallemize, oradan da Timinciler Mahallesi’ne toplam 5 bin 500 metre isale hattı döşenecek. Laf değil, hizmet üretiyoruz. Zamanında gülüp geçenler, projelerimizi bir bir Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu sayesinde hayata geçirmeye devam ettiğimizi görüyor. Bugün de bu projenin tamamlanması için borular mahallemize ulaştı” ifadelerini kullandı. “Hizmetin adı Özlem Çerçioğlu” diyen Sözen, şahsı ve mahallesi adına Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Meclis Üyesi Cevat Olgun da, “Büyükşehir Belediyemiz Koçarlı’nın her mahallesine dokunuyor. Yatırımlara öncülük yapmaya devam edeceğiz, hizmetler artarak sürecek” diye konuştu.

Muhabir: EMRAH DİNÇER