Geçtiğimiz sezon Aydın 1. Amatör Küme’de grubunu şampiyon tamamlayarak Aydın Süper Amatör Lig’e yükselen Germencik temsilcisi Moralıspor’da, teknik direktör belirsizliği sona erdi. Kulüp Başkanı Halil Uysal ve yönetimi, başarılı teknik adam Sururi Yenice ile masaya oturarak yeni sezon için anlaştı.

Başkan Halil Uysal, Yenice’ye bugüne kadar kulübe kazandırdığı başarılar ve şampiyonluk için teşekkür ederek, “Hocamızla güzel bir uyum yakaladık. Onunla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

TFF 3. Lig’de yer alacak yeni Sökespor’un tanıtımı yapıldı
TFF 3. Lig’de yer alacak yeni Sökespor’un tanıtımı yapıldı
İçeriği Görüntüle

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak istediklerini belirten Uysal, takıma maddi kaynak oluşturmak için sponsor firmalarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Uysal, “Ekonomik koşulları oluşturabilirsek, güçlü bir takım kuracağız. Şu ana kadar mevcut kadrodan 4 oyuncu ile anlaştık. Hem iç hem de dış transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kaliteli oyuncularla güzel bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.

Muhabir: EMRAH DİNÇER