MHP Genel Merkezi, 15. Olağan Kurultay kapsamında kongre takvimini açıklamıştı. Takvime göre ilçe kongreleri 7 Mayıs’ta başlayacak, süreç ise 7 Mart 2027’de gerçekleştirilecek kurultayla tamamlanacak. İlk kongrenin ise 19 Mayıs’ta Samsun’un İlkadım ilçesinde yapılacağı duyurulmuştu.
“BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLEŞECEK”
Gözlerin Aydın’daki kongre takvimine çevrilmesinin ardından açıklama yapan İl Başkanı Osman Gazi Cihangiroğlu, “Partimizin kongreleri 19 Mayıs’ta Samsun’un İlkadım ilçesinden başlayacak. Şu anda Aydın’daki kongre takvimi netleşmiş değil. İlçe başkanlarımızla görüşmeler yapıp birkaç gün içinde tarihi belirleyeceğiz. Daha sonra genel merkezin onayının ardından kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.
“GENEL MERKEZİN TAVRINDA DEĞİŞİKLİK YOK”
MHP’nin geçmiş dönemlerde kongrelere tek listeyle gittiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Cihangiroğlu, genel merkezin bu konudaki yaklaşımında herhangi bir değişiklik olmadığını sözlerine ekledi.
Bu Bir İlandır



