Kuşadası Seven Four Life Thermal Hotel’in düzenlediği 2024 yaz sezonu açılışı organizasyonuna  ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel,Yüksekokul Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin Kuşadası’nda bulunan kamu, özel sektör ve STK’ların temsilcileri, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (KODER) Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, Otel Temizlik Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (OTED)Kuşadası Şubesi  Başkanı Hatice Malay, bölgede bulunan turizm otel ve işletmelerinin temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı katılım gösterdi. Yediyol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Şuheyp Mendi ve eşi İnci Mendi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, Kuşadası Seven Four Life Thermal Hotel Genel Müdürü Süleyman Dağlı, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği (KUPAD) Başkanı ve Kuşadası Seven Four Life Thermal Hotel Executive Şefi Aydın Sürer ve otel personeli de hazır bulundu.

SEZONA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME YAPILDI
Seven Four Life Thermal Hotel Genel Müdürü Süleyman Dağlı tarafından tesislerde sürdürülen faaliyetler tanıtılarak, 2024 yaz sezonuna ilişkin tamamlanan hazırlıklar ve yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 Organizasyon kapsamında,ADÜ ve  Kuşadası Seven Four Life Thermal Hotel ile sürdürülen  turizm sektörel faaliyetlerin yanı sıra, Yediyol Holding yöneticileri ile jeotermal ısıtmalı teknolojik seralarda yetiştirilen domatesler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.  Seraların bölge ekonomisine yapacağı katkılar ve Meslek Yüksekokul ile birlikte geliştirilebilecek projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
Organizasyon hakkında açıklama yapan ADÜ idaresi, ‘ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu olarak Kuşadası Seven Four Life Thermal Hotel by Yediyol yönetici kadrolarına ve tüm çalışanlarına nâzik davetleri için çok teşekkür ediyor, turizmde hayırlı uğurlu bir yaz sezonu dileklerimizle birlikte sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz'dedi.

Muhabir: AYLİN ESER