Kuşadası Halk Eğitim Merkezi’nin, ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikler izleyenleri adeta büyüledi. Etkinliğin açılışına Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Halk Eğitim Müdürü Doğan Bakır ve müdür yardımcıları, öğretmen ve kursiyer öğrenciler katılım gösterdi. Kuşadalılar’ın yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de yoğun katılım gösterdiği programda, sunumların Türkçe’nin yanı sıra İngilizce dilinde de yapılması büyük taktir topladı.

Kusadasi Halk Egitim Merkezinden Muhtesem Etkinlik 476993 B4A662229Ae5F7E1De7C207A6Fd38C2B

Amigurumi bebeklere sezonda yine tam not Amigurumi bebeklere sezonda yine tam not

Kuşadası Halk Eğitimi Merkezi’nin, merkez ek binasında düzenlediğ, Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında, sabah saatlerinde başlayan etkinliklerin ilk ayağını, Halk Eğitim Merkezi kursiyer kadınların, el emeği ve göz nuru ürettikleri emeklerinin sergisi oluşturdu. Yoğun bir katılım altında gezilen sergide, üreten kadınlar, kırkyama, çini, el işi,resim, taş boyama, ebru sanatının en güzel örneklerini, kendileri için özel olarak hazırlanan stantlarda sergiledi. Sergi öncesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin dans performansı ilgiyle izlendi. Etkinliğin ikinci programında ise Abalım Dans ve Spor Okulu Halk oyunları grubunun sahne performansı izlendi.

Kusadasi Halk Egitim Merkezinden Muhtesem Etkinlik 476993 Dd5185B517E2Ca8D2Ba6A98B81763D54

Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Hayatın kendisi en büyük öğretmen diyerek başladığı sözlerine, ‘Hepimiz yaşadığımız sürece hayat boyu, hayatımızın her döneminde yeni şeyler öğreniyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımız da harika performanslar ortaya koymuşlar.Öğretmen, kursiyer arkadaşlarımız Kuşadası Halk Eğitim yöneticilerimizi kutluyorum ve haftalarının da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’ dedi. Organizsayon çerçevesinde sorularımızı cevaplayan, Kuşadası Halk Eğitim Müdürü Doğan Bakır, ‘Organizasyonumuza çok yoğun bir ilgi var ve bu durum bizleri çok mutlu etti. Sunumun hem Türkçe hem de İngilizce yapılması ayrı bir güzellik kattı etkinliğimize. Bizleri izlemeye gelen yabancı konuklarımıza da bu anlamda aydınlatıcı olduğumuzu düşünüyorum. Kuşadası Halk Eğitimi Merkezi’nin açmış olduğu kursların bir tanesiydi bu.İnsanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Eğitimlerimizin 7’den 70’e herkesi kapsamasını istiyoruz. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz’ dedi.

Kusadasi Halk Egitim Merkezinden Muhtesem Etkinlik 476993 4F98B637100D957Cd78570202Df2A750

ABALIM’IN SAHNE PERFORMANSI KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Etkinliğin merakla beklenen sahne performansı olan Abalım Dans ve Spor Okulu Halk oyunları grubunun gösterisi izleyenleri kendine hayran bıraktı. Emekli üyelerin oluşturduğu performans kapsamında, grupta kadın efelerin de oluşu büyük beğeni toplarken uzun süre alkışlandı. Bir sene boyunca sergilenen emeklerin, bugün vatandaşlarla buluştuğunu anlatan Abalım Dans ve Spor Okulu Müdürü Caner Altın, ‘Kursiyerlerimizin başarısı bugün bizleri bir kez daha mutlu etti. Çok büyük emek verdiler ve performanslarıyla da çok iyi bir iş çıkarttılar diye düşünüyorum. Kurslarımız, kendileri için hem sosyal hem de sağlık ve spor açısından çok yararlı oluyor. Dileyen herkesi ailemizin bir parçası olmaya davet ediyoruz’ dedi. Sanatın ve dansın her yaşa hitap ettiğinin altını çizen Gülşah Karadeniz, ‘Kursiyerlerimiz çok iyi bir performans sergileyerek çalışmalarının karşılığını en iyi şekilde verdiler. Grubumuzun çoğu emekli isimlerden oluşuyor. Kendileri ile gurur duyuyoruz. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese de teşekkür ederiz’ dedi.

Kusadasi Halk Egitim Merkezinden Muhtesem Etkinlik 476993 153B2439Bf84D71175A90Ff67F39D4B0

Kusadasi Halk Egitim Merkezinden Muhtesem Etkinlik 476993 F798959F4B2Ffff2C37A993507B3Bf5A

Muhabir: AYLİN ESER