Koçarlı’da faaliyet gösteren Cemre Pide’nin sahibi ve usta pideci Alaaddin Yamaç’ın babası olan İbrahim Yamaç, kısa süre önce evinde nefes almakta zorlanması üzerine Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. KOAH hastası olan 80 yaşındaki, evli ve dört çocuk babası Yamaç, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Kocarlinin Unlu Pide Ustasinin Aci Gunu 633324 47A45E17Dd3739F50D0E19338Fc1729C

Sağlık durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilen İbrahim Yamaç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı haber, Yamaç ailesi başta olmak üzere yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Başalan Camii cemaati imam ataması bekliyor
Başalan Camii cemaati imam ataması bekliyor
İçeriği Görüntüle

Merhum İbrahim Yamaç için yarın (26 Ocak) Koçarlı Merkez Cihanoğlu Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yamaç’ın cenazesi Koçarlı Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Muhabir: EMRAH DİNÇER