Mahalle muhtarlarının su talebini Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne iletmesinin ardından çalışma başlatıldı. Aydın Büyükşehir ve Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Cevat Olgun’un da takipçisi olduğu talep, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun onayıyla hayata geçirildi.

5 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ
İkizdere Barajı’ndan Koçarlı ilçe merkezi deposuna getirilen suyun, Çulhalar ve Timinciler mahallelerine ulaştırılması için Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri tarafından yaklaşık 2 aylık çalışma gerçekleştirildi.
Çalışmalar kapsamında toplam 5 kilometrelik içme suyu hattı döşenerek baraj suyu her iki mahalleye ulaştırıldı. Takviye suyun devreye alınmasıyla birlikte mahalle sakinleri, özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısından kurtuldu.
MAHALLE MUHTARLARINDAN TEŞEKKÜR
Özellikle İkizdere Barajı ile aynı seviyede bulunan Timinciler Mahallesi’ne suyun ulaştırılması, ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmanın başarısını da ortaya koydu.
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Cevat Olgun, Çulhalar Mahallesi Muhtarı Bilgin Sözen ve Timinciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Oykucu’yu ziyaret ederek, getirilen suyun mahallelere hayırlı olmasını diledi.

Muhtarlar da yapılan hizmetten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
“YAZ AYLARINDA SU SORUNU TAMAMEN SONA ERDİ”
Çalışmayla ilgili açıklama yapan Meclis Üyesi Cevat Olgun, ASKİ ekipleri tarafından yaklaşık 5 kilometrelik içme suyu hattı döşenerek İkizdere Barajı’ndan iki mahalleye takviye su getirildiğini söyledi.
Olgun, “Bu, iki mahallemiz adına çok büyük bir hizmet. Artık yaz aylarında iki mahallemizde de su sorun olmaktan tamamen çıktı. Bu hizmetin altında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun imzası var. Başkanımıza teşekkür ediyor, her iki mahallemize de hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.



