KENDİNİZE YAKIŞANI YAPIN
Durmuş Ali Kılınç
Aydın’da yaşananlar her geçen gün insanı siyasetten soğutuyor. O ona küfrediyor, öbürü ona küfrediyor. Hesap sorması gerekenler ise senin yüzün benden kara deyip savunmaya geçiyor.
CHP Efeler İlçe Başkanı sosyal medya hesabından kendisine ve özellikle bulunduğu makama yakışmayacak söylemleriyle bir anda gündeme oturdu. Şahsını pek tanımamam ama bulunduğu makamın ne anlama geldiğini iyi bilirim. Temsil ettiği binlerce kişiye liderlik etmesi gerekenlerin ağzından çıkan kelimeyi ölçerek telaffuz etmeli. Siyasetçi eline, diline ve beline sahip çıkmalı. Çıkamıyorsa da o makamı işgal etmemeli.
Geçmiş dönemde AK Parti saflarından da küfürlü söylemler olmuştu. O kişi sonrasında istifasını vermişti hatırladığım kadarıyla. Şimdi benzer bir durum CHP’de yaşanıyor. Efeler ilçe başkanı sosyal medya hesabından ağza alınmayacak kelimeler kullanıp karşı tarafta gördüğü insanlara hakaretler yağdırıyor. Tepkiler helmeye başlayınca da o paylaşımını kaldırıyor.
Bu yaşananlara tepkiler çoğaldıkça ‘biz gerekeni yapıyoruz’ demesi beklenen il başkanı ise savunma yapma gereği duyarak basın açıklaması yapıyor. Sizin yüzünüz bizden kara der gibi siz ne yaptınız diyor. AK Partililerin düştüğü hataya bari sen düşme Ali başkan. Onlar zamanında edilenlere sessiz kaldıysa aynı hatayı sende düşmek durumunda değilsin. Herkes kendine yakışanı yapar. Sende kendine yakışanı yap ki farkını göster.
Yorumlar
Trend Haberler
Aydınlı muhtar setlerde
Aydın’da bir dilin 100 yıllık yolculuğu
CHP'nin ret oyuna rağmen engel aşıldı: Aydın'ın 17 ilçesine müjde
Aydın'da şok ceza: Yolcu gibi bindiler, cezayı kestiler
Karacasu'da yürekler dağlandı: Ataköy'de dayı-yeğen aynı kaderi yaşadı
Aydın'da köklü değişim: 17 ilçenin müdürü değişti
Kuyucak'ı üzen ölüm: Mesaiye gitmek için evden çıktı hayatını kaybetti
75 Yaşında 35 yıllık emek: Cumartesi Pazarı’nın güler yüzlü markası Ümmühan Teyze
Karacasu'da zehire ağır darbe
Aydın'ın masalsı mahallesi
Resmi İlanlar