ADÜ, 10 eski hükümlüyü kurayla işe aldı
ADÜ, 10 eski hükümlüyü kurayla işe aldı
İçeriği Görüntüle

İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 1995 yılından bu yana çalışan ve son 7 yıldır müdürlük görevini yürüten Gülbiye Tetik, 30 yıllık çalışma hayatının ardından emekli oldu. Kooperatif Başkanı Ersin Darcan ve yönetim kurulu, Tetik’e özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Darcan, Tetik’e bundan sonraki yaşamında da sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.

Incirliova Esnaf Kooperatifinde Kan Degisimi 588564 7F77D51592E1819547A8Fbca198A2379

Boşalan müdürlük görevine ise, kooperatifte 1 Temmuz 2003 tarihinden bu yana memur olarak görev yapan Hakan Kızıltuğ getirildi. Başkan Darcan, Kızıltuğ’a yeni görevinde başarılar diledi.

Müdürlük görevine atanmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Kızıltuğ, kendisini bu göreve layık gören Başkan Ersin Darcan ve yönetime teşekkür ederek, “Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim” dedi.

Muhabir: EMRAH DİNÇER