Kuşadası’nda, Turizm Haftası kutlamalarının bir başka adresi de Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Kuşadası Kampüsü’nde, Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi ve Kent Müzesi (KUAKMER) ile Kuşadası Fotoğraf Dostları (ADAFOD) işbirliğinde açılan, ‘Hatırlayan Mahalle’ Fotoğraf Sergisi oldu. Sergide bulunan fotoğraf çalışmaları, davetlileri, Kuşadası’nın İkioklu Mahallesi’ne götürerek hem mahalleyi hem de mahalleliyi bir kez daha tanıma ve yaşama şansı sundu.

Başkan Arıcı ilk nikahını kıydı Başkan Arıcı ilk nikahını kıydı

Hatirlayan Mahalle Turizm Haftasinda Yeniden Gorucuye Cikti 462788 D16Ea8Bd9901459Bba027F88A23Ac183

Sergiyi bir kez daha fotoğraf severler ile buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten ADAFOD üyesi Habip Yanc, "Sergimiz, geçen sene gerçekleşen, ‘İkioklu Hatırlayan Mahalle Şenliği’nin önemli bir parçasıydı. İkioklu, Camiatik Mahallesi’ni sahiplenerek, yapıların değerlendirilerek turizme kazandırılması ve de yöre halkına bir gelir sağlanması amacıyla bu fotoğrafları çektik. Bugün de fakültemizde, Turizm Haftası nedeniyle sergimizi yeniden açtık. Sergimizi gezmeye gelen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Hatirlayan Mahalle Turizm Haftasinda Yeniden Gorucuye Cikti 462788 8E7836D58E77F20561104E8E1A1Fa7Cb

FOTOĞRAF DOSTLARI MAHALLEDE BULUŞTU


Kuşadası Fotoğraf Dostları (ADAFOD) üyelerinin fotoğraf çalışmalarından oluşan sergi kapsamında Baytekin Kara, Berkant Akbacak, Eylem Akgün, Funda Ulusoy, Habip Yanc, Hülya Mutlu, İbrahim Okşan, İsmail Ertin, Mustafa Diniz, Mustafa Şengül, Seçkin Yenici, Selda Ertin, Şükran Atlı, Tibet Pehlivan, Özcan Yurdalan Yusuf Aslan’ın fotoğraf çalışmaları yer aldı. Fotoğrafçılar, çalışmaları süresince mahalleyi karış karış gezerek, mahalleliyle geçmişten bugüne Kuşadası’nı konuştu. Uzun soluklu proje fotoğrafları, Mahalle Şenlikleri kapsamında sergilenmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

Hatirlayan Mahalle Turizm Haftasinda Yeniden Gorucuye Cikti 462788 A7992Ca4D7B1B270B9301Ba9B4B7862F

Muhabir: Aylin Eser