Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) bünyesinde düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekledi. E-Ticaret yaparak, farklı pazarlara açılmak isteyen vatandaşlara yönelik düzenlediği ETSY semineri büyük ilgi gördü.

E Ticaret Meraklilari Kutoda Bulustu 465462 Aeb3C671A2D8378C1C5Eaa061Dcf20C0

Kuşadalı fotoğraf sanatçıları ADÜFEST’te boy gösterecek Kuşadalı fotoğraf sanatçıları ADÜFEST’te boy gösterecek

E-TİCARETİN ETSY AYAĞI KONUŞULDU


KUTO seminer salonunda gerçekleşen ve Argevitas tarafından verilen seminere girişimciler büyük ilgi gösterdi. Seminer, kendi ürettikleri ürünlerle, Etsy aracılığıyla e-ticaret yaparak, farklı pazarlara açılmak isteyenlere yönelik olarak düzenlendi. ABD merkezli olan ve İngiltere, Kanada ile Almanya gibi farklı ülkelere de fabrikasyon olmayan orijinal el emeği ürünlerin satış imkanını sunan site ile ilgili Etsy'e giriş ve Etsy ile pazarlama konuları seminer programı kapsamında davetlilerle paylaşıldı. Satış stratejileri üzerinde de durulan ve tam gün süren seminerde, Etsy’de mağaza açma ve yönetimi hakkında çalışmalar da değerlendirildi. Sistem ve internet sitesi hakkında katılımcıların bilgilendirildiği seminer, soru-cevap şeklinde interaktif olarak sona erdi.

ETSY NE DEMEK?


2005 yılında kurulan ETSY, el işi ürünlerinizi, atölye işi ürünlerinizi, Vintage yani eski zamandan kalma ürünlerinizi stoksuz satabileceğiniz bir platformdur. Etsy’de satış yapmak yurt dışına ürün satmak demektir.

Muhabir: Aylin Eser