Efeler’deki bir restoranda verilen yemeğe Aydınspor Başkanı Yunus Ertan, İkinci Başkan Uğur İşitman, kulüp yöneticilerinden Hasan Kaya, Abdullah Şekerci, Sportif Direktör Tayfun Ünal, A Takım Teknik Sorumlusu Recep Özçelik, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, Aydın Kartalları Spor Kulübü Başkanı Kadir Kavruk, dernek yöneticileri ve siyah-beyazlı futbolcular katıldı.

“ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA BERABER OLALIM”


Yemekte konuşan Başkan Taşkın Cerit futbolculara hitaben konuşmasında, “Hep beraber birlik içerisinde burada sizlerle olmaktan son derece mutluyuz. Biz her ne kadar tuttuğumuz takım olan Beşiktaş’ın bir derneği olsak da ismimizin başında Aydın var. Memleketimiz için her şeyi bir kenara bırakıp, taşın altına elimizi koymaya çalışan insanlarız. Her ne kadar Başkanımız Yunus Ertan ve yönetim kurulu üyeleri kadar yanınızda olamasak da dışarıdan kalben, madden ve manen yanınızdayız. Bizlere, gönlümüzün sevdasına futbolu aşılayan armasını taşıdığınız Aydınspor’dur. Hepimiz onun başarıları ile bir nevi futbola gönül verdik. Bu yüzden de sırtınızdaki yük bu anlamda da çok kuvvetli ama buraya kadar getiren takım tahmin ediyorum; Pazar günü İsabeyli Şırlanspor ile oynayacakları maçta bir sürprize mahal vermeyecektir. Bizim Aydınspor’un şampiyon olacağına inancımız tam. Başkanım Yunus Ertan ve yönetimi zor zamanda kulübe destek oldular ve el attılar. Böyle zamanlarda bu tip göreve girmek kolay değildir. Şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah mutlu haberlerinizi bekliyoruz. Şampiyonluk kutlamasında da hep beraber olmayı diliyorum” dedi.

“ŞAMPİYON AYDINSPOR DİYE BAĞIRMAK İSTİYORUM”


Başkan Cerit’in ardından, konuşma yapan Başkan Kadir Kavruk ise, şunları söyledi: “Aydınlıyım ve Aydınspor aşkıyla büyüdüm. Babam Özkan Kavruk yıllarca Aydınspor’da yöneticilik yaptık. Sizle burada olmaktan gurur duyuyorum. Yönetici arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ellerini taşın altına koydular. Bundan sonra da böyle olacağına inanıyorum. Allah'ın izniyle Pazar günü Kuşadası’nda şampiyon Aydınspor diye bağırmak istiyorum. Bunlar sizin sayenizde olacak. Sizlere canı gönülden başarılar diliyorum.”

BAŞKAN ERTAN TEŞEKKÜR ETTİ


Aydınspor Başkanı Yunus Ertan, takımına moral yemeği veren Başkan Cerit, Başkan Kavruk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Öte yandan, siyah-beyazlılar Pazar günü saat 16.00’da Kuşadası Özer Türk Stadı’nda Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun son haftasında lider İsabeyli Şırlanspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına devam ediyor.