Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Genel Kurul Toplantısı’nda faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi. 302 üyesi bulunan Beşiktaşlılar Derneği’nde 2 aday siyah ve beyaz liste ile başkanlık için yarıştı. 209 üyenin oy kullandığı seçim sonucunda siyah liste Murat Üner 139, rakibi beyaz liste Cihan Dağıstan 68 oy alırken, 2 oy geçersiz sayıldı.

“ZOR SÜRECİ ATLATTIK, ARTIK ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”


Yeniden başkanlığa seçilen Murat Üner yaptığı açıklamada, genel kurula katılan katılmayan herkese teşekkür etti.
Son iki yılda tüm dünyanın yaşadığı pandeminin herkese zor dönemler yaşattığını söyleyerek, "Bu dönemde, bir araya gelebilmeyi çok özledik. Yaşanan pandemi sürecinden dernek faaliyetlerimiz olumsuz etkilendi ancak tüm pandemi sürecinde dernek üyelerimizin ve büyük Beşiktaş ailesinin her türlü ihtiyacına cevap verebilmek için çalıştık. Teveccühlerinizle de çalışmaya devam edeceğiz. Bize oy veren vermeyen herkesi kucaklayacağız. Beşiktaşlı olarak ortak paydamız herkesi derneğimizde görmek istiyor ve tekrar eskisi gibi ses getirecek işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.
Murat Üner başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Eray Gönen, Şenol Konuk, Didem Başdemir, Yeşim Akıncı, Barış Bozyol, Dinçer Yıkılmaz, Ulaş Karahan, Ülkü Dernek, Cahit Erin, Şefik Nihat Şakrak, Kenan Demiroğlu, Mürüvet Tabak, Aykut Çukuryurt, Veysel Karaaslan, Ali Atılım Kahraman ve Uğur Subaşı.”