Ülke genelinde yeniden yapılan ve seçimlere girme hakkına sahip olan Adalet Partisi (AP), Aydın'da teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verdi. Aydın’da partisinin yaklaşan 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde girmesi için tüm ilçelerde teşkilatlanmasını sağlamayı hedefleyen AP İl Başkanı Mehmet Akan, ilçelerden son olarak Yenipazar'a odaklandı. İlçede yaptığı görüşmeler sonucunda başkanlık için Oğuz Doğan'ı uygun bulan Akan, Doğan'ın göreve atamasını da yaptı. Görevine başlayan AP Yenipazar İlçe Başkanı Oğuz Doğan, önemli açıklamalarda bulundu.

“ÇOK MUTLUYUM”


Siyasetin uzun soluklu bir süreç olduğunu belirten Doğan, "Parti tabanıyla barışık, teşkilatlarıyla kucaklaşmış bir partide görev almış bulunmaktayım. İlçemizde birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, büyük bir Adalet Partisi ailesi oluşturacağım. Partimize gönül verenleri bir çatı altında toplayacağım. Böylesine köklü bir partiye gönül vermiş olmanın gururuyla çalışmalarımıza başladık. Bu köklü partinin başında donanımlı ve her partiye nasip olmayan bir liderimiz olduğu için de ayrıca çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

“DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEDİK”


Adalet Partisi’nin 12 Eylül 1980 darbesiyle siyasi hayatına son verildiğini hatırlatan Doğan, partisinin demokrasiden asla vazgeçmediğinin altını çizdi. Siyasi yaşamı boyunca hiç kimsenin adamı olmadığını, partisinin hedefinden de asla taviz vermediğini belirten Doğan, ilçesinde partisini başarıya ulaştıracağına inandığını söyledi. Doğan, başkanlık görevini kendisine layık gören İl Başkanı Mehmet Akan’a da teşekkür etti. Akan da, Doğan’a görevinde başarı, çalışmalarında kolaylık diledi.