Kahvaltıya Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile yönetim kurulu üyeleri, Bülent İlbahar, Seydi Yıkılmaz, Kuşadası Belediyesi adına Meclis Üyesi Efe Berberoğlu, ADÜ Turizm Fakültesi öğretim görevlisi Atila Yüksel, kardeş dernekleri Aydın Profesyonel Aşçılar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve Başkanı İsmail Cem Karaca ile Selçuk Efes Profesyonel Aşçılar ve Gastronomi Derneği yönetim kurulu üyeleri ve aşçılar katıldı.

TURİZM SEKTÖRÜNE HAYIRLI SEZONLAR DİLEDİLER


Büyük ilgi gösterilerek çok sayıda dernek üyelerinin katıldığı dayanışma kahvaltısında Kaymakam Sadettin Yücel, 3. kez aralarında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sezonun ilçedeki turizm sektör paydaşlarına ve ülkemize hayırlara vesile olmasını isteyen Yücel, sağlık mutluluk ve barış dolu bir yıl diledi. Turizm paydaşlarına verdiği büyük destekle bilinen ve sevilen Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan'a KUPAD tarafından plaket verildi. Akdoğan'da yaptığı teşekkür konuşmasında pandemi döneminde çekilen sıkıntıların bu yıl ve önümüzdeki yıllarda mutluluğa sağlığa ve ekonomik yönden katkıya dönüşmesini isteyerek, herkese hayırlı sezonlar temennisinde bulundu.

KUPAD SADECE AŞÇILIK YAPMIYOR, FARKINDALIK DA YARATIYOR


Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Aydın Sürer'de dernek olarak dayanışma içinde hareket ettiklerini ve farkındalık yaratmak için down sendromlulara destek verdiklerini zaman zaman yanında bu işe meraklı Tuncay Buldan'ın hayatına ayrı bir heyecan yarattıklarını söyledi. Buldan'a aşçı üniforması giydirdi. Kahvaltıya katılan ve destek veren tüm misafirlere gönülden teşekkür etti. Sürer, her yıl olduğu gibi bu yılda sezon öncesi birlik içerisinde bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek herkese iyi sezonlar diledi.