Bozdoğan’a bağlı Yazıkent Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı’nın aldığı kararla ayın tek günleri Nazilli’ye, çift günlerinde ise Bozdoğan’a çalışmakla sınırlandırılan Yazıkent Birlik Kooperatifi karara itiraz ederek kaldırılmasını istemişti.

1 YILLIĞINA KALDIRILDI


Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı (UKOME) itirazı görüşerek, Yazıkent Birliğe bağlı araçların çalışma belgelerine ayın tek günlerinde Bozdoğan’a, çift günlerinde ise Nazilli’ye sefer yapma zorunluluğunu 1 yıllığına kaldırdı.

YAĞCIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR


Çift-tek uygulamasının kaldırılmasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığına teşekkür eden Yazıkent Birlik Kooperatifi Başkanı Harun Yağcıoğlu, “Bu karar minibüs esnafımız için çok önemliydi. Eski karar gereğince ilçede yaşayan vatandaşların, ayın tek günlerinde Nazilli’ye çift günlerinde de Bozdoğan’a ulaşımı açıldı. Bu itirazımızın hemen değerlendirilerek kaldırılmasından, esnafın sesine kayıtsız kalmayan minibüs esnafları adına Başkan Özlem Çerçioğlu’na, Daire Başkanlığına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.