Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta yer alan Aydın Yıldızspor, hafta sonu deplasmanda Bornova Yeşilova Spor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Son 6 haftada puan alamayan Aydın Yıldızspor’da Sportif Direktör Göksel Özdemir hem Bornova Yeşilova Spor maçını hem de kalan haftaları değerlendirdi.

“6-7 POZİSYONA GİRDİK ANCAK GOLLE SONUÇLANDIRAMADIK”

Bornova Yeşilova Spor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Özdemir, “Rakibimiz karşısında en az 6-7 net fırsatlar yakaladık ancak bunları golle sonuçlandıramadık. Takım olarak özellikle son haftalarda gol problemi yaşıyoruz. Bu gol problemini çözmüş olabilseydik şu an puan tablosunda çok farklı bir yerde olurduk. Artık kritik haftalara giriyoruz. Genel olarak takımımızın ve oyuncularımızın performansından memnunuz. Pozisyonları golle sonuçlandıramamamız bizi üzüyor. Oynadığımız futbolun karşılığını puan olarak alamıyoruz.” diye konuştu.

“UMARIM KAZANAN TARAF BİZ OLURUZ”

Hafta sonu oynayacakları Aydın Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını çıkış maçı olarak gördüklerini ifade eden Özdemir, “Aydın Büyükşehir Belediyespor ile yerel bir derbi oynayacağız. Güzel bir maç olacak. Öncelikle centilmence geçmesini diliyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyespor iyi bir takım. Biz de genç oyuncularımızla bu maçı alarak çıkışa geçmek istiyoruz. Umarım kazanan taraf biz oluruz.” şeklinde konuştu.