Aydın SAL 1. Grup’ta sezonun 13’üncü hafta maçı, İncirliova derbisine sahne oldu. Acarlar Sahası’nda oynanan maçta İncirliova’nın iki önemli takımı olan İncirliova Belediyespor ile Ersa Sigorta Acarlarspor karşı karşıya geldi. Zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Acarlarspor’u yenerek, Play-Off umutlarını tekrar yeşertti.

KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DEDİ


Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için Play-Off’a kalmak isteyen İncirliova Belediyespor, sezonun ikinci yarısına Kuşadası Trabzon Gençlikspor galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapmıştı. Daha sonra Davutlar Belediyespor ve F.B.İ Koçarlı Menderesspor ile berabere kalarak, moral kaybı yaşayan İncirliova Belediyespor, Acarlarspor’u mağlup ederek ise kötü gidişe ‘dur’ dedi.

YILMAZ’IN GOLÜ 3 PUANI GETİRDİ


Acarlarspor-İncirliova Belediyespor maçını, kulüp yöneticileri ve taraftarlar izledi. Her iki takımın da galip gelmek için kıyasıya mücadele ettiği maçta gülen taraf, konuk ekip oldu. Takımın gol yollarında en etkili oyuncusu olan Halil İbrahim Yılmaz’ın attığı golle sahadan 1-0 üstün ayrılan İncirliova Belediyespor, 3 puanın sahibi oldu. Toplam puanını 23’e çıkaran İncirliova Belediyespor’un önümüzdeki hafta, kendisi ile aynı puana sahip olan Didim Belediyespor ile evinde yapacağı maç ise büyük önem kazandı. Öte yandan Acarlarspor 6 puanda kaldı.