Aydın Birinci Amatör Küme 4. Grup’ta yer alan Demirci Gençlik Spor Kulübü, üçüncü haftada sahasında Çine temsilcisi Akçaova Belediyespor’u konuk etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Akçaova Belediyespor 2-0’lık sonuçla kazandı. Maçın ardından Aydın Demirci Gençlik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hüseyin Barış Özsoy, maçın hakemleri Yasin Esen, Gökhan Ülkü ve Akın Şimşek’e sert tepki gösterdi.

“EMEKLERİMİZİ ÇALMIŞTIR”

Hakemlere adeta ateş püsküren Özsoy, “Bir yönetici olmaktan önce bir futbolsever olarak bu sezon 1. Amatör Küme’nin sahipsiz bırakıldığını düşünüyorum. Sezonun ilk maçından itibaren futbolseverlerin ortak kanısı olan hakem rezaletleri hafta sonu oynadığımız Akçaova maçında ayyuka çıkmıştır. Maçın başından sonuna rezalet bir yönetim gösteren hakem üçlüsü hatalı karar vermekten öte bir takımı doğramak adına tetikçilik yapmıştır. Tüm stadın gördüğü ofsaytı görememiş ve maça 1-0 yenik başlamamıza sebep olmuştur. Çok iyi başladığımız ve oyunu tamamen kontrolümüze aldığımız ikinci yarının başında anlamsız bir şekilde en ufak itiraza basit kartlar çıkararak kırmızı karta zemin hazırlamış ve ilk fırsatta takımımızı 10 kişi bırakarak direncimizi kırmaya çalışmıştır. Yine de bunu başaramayan hakem kıyafetli şahıs, 10 kişiyle baskı kurduğumuz son dakikalarda halı sahada bile verilmeyecek bir penaltı kararıyla fişi çekmiştir. Gerek beden dili gerekse verdiği kararlarla maçı çığırından çıkaran bu adam, sahadaki çocuklarımızın ve yönetici arkadaşlarımızın emeklerini çalmıştır.” diye konuştu.

“YETKİLİLERİ, 1. AMATÖR KÜME’YE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”

Özsoy, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Gerek Demircispor gerek Akçaovalı futbolcular ve teknik ekibi bu çirkin olayların tetikleyicisi olmadığı halde, bu hakemi bu güzelim mücadeleyi gasp ettiği için şiddetle kınıyorum. Rakibimizin mücadelesini bu çirkin olayların tamamen dışında bırakıyor, verdikleri centilmen mücadele ve aldıkları galibiyet için kutluyorum. Ama tek başına bu güzelim maçı katleden hakem görünümlü şahsı da Allah'a havale ediyorum. Bu tür şahıslar verilen emeklere ve harcanan paralara ihanet etmektedir. Bu sebeple tüm yetkilileri 1. Amatör Küme’ye sahip çıkmaya davet ediyorum. Çünkü bu çirkinlikler onların gözleri önünde olmaktadır. Bu akıtılan ter, bu harcanan paraların hakkını vermek bizim olduğu kadar onların da boynunun borcudur.”