Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kartal tarafından misafir edilen Gürler’e DEVA Partisi Didim İlçe Başkanı Hüseyin Anıl Genç ile il ve ilçe yönetimi eşlik etti.
Kendilerini misafir ettikleri için Başkan Erbaş ve yönetimine teşekkür eden Meltem Gürler, göreve gelmesinden sonra ilk ziyaret programını Didim’de yaptıklarını ve sivil toplum kuruluşu olarak ilk ziyareti de Didim Ticaret Odasına gerçekleştirdiklerini söyledi. Gürler, 30 yılıdır reklam sektöründe yer aldığını, bir dönem İstanbul Ticaret Odasına danışmanlık yaptığını belirterek, odaların yapısı ve taşıdığı sorumluluğun farkında olduğunu ifade etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

İlçe ekonomisi ve yıllar içerisinde gelişimi hakkında bilgiler veren Didim Ticaret Odası Başkanı Erbaş, turizm, gayrimenkul ve tarım sektöründe ilçenin bulunduğu yer ve taşıdığı potansiyel ile Aydın’ın diğer ilçeleri ile ekonomik benzerlikler ve farklılıklarını anlattı. Aydın ve Didim’in temel sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunan taraflar ülke ekonomisi ve son dönemde yaşanan dalgalanmalar hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Gürler, ziyaretin hatırası olarak Didim Ticaret Odası adına TEMA vakfına bağışlanan fidanlara ait sertifikayı takdim etti.