Nazilli'nin Dallıca Mahallesi Asfalt Altı Sokakta iki kadın girişimci olan Ebru Kınalı ve Dilara Çetinkaya tarafından işletilen Naz-ı Şerif Cafe Restoran, gerçekleştirilen görkemli bir törenle 1,5 yıl önce hizmete açıldı. Yaklaşık beş dönümlük arazinin üç dönümünde muhteşem organizasyonlara imza atan Kınalı ve Çetinkaya, kendi alanlarındaki tüm profesyonelliği müşterilerinin memnuniyetiyle tamamlıyorlar.

‘İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ'

Kınalı, Ankara'da uzun yıllar özel sektörde faaliyet gösterdikten sonra Nazilli'ye dönerek kendi ürettiği doğal ürünleri yaptığını ve bunları insanlara sunmak için bu yola çıktığını söyledi. Bir kahve sohbetinde hem ortağı hem de kuzeni olan Dilara Çetinkaya ile uzmanlık alanlarını birleştirerek restoran açmaya karar verdiklerini ifade eden Kınalı, başarı hikayelerini anlattı. Kınalı, "Uzun yıllar Ankara'da finans danışmanı olarak çalıştım. Sonrasında ailemin de Nazilli'de olmasından dolayı buraya geldim. Kendim doğal ürünler yapıyorum. Kuzenim ve iş ortağım Dilara ile bir gün kahve sohbetinde iş yeri açmaya karar verdik. Doğal ürünlerimizi sunabileceğimiz bir restoran neden olmasın dedik. 15 Mart 2020 yılında iş yerimizin kapılarını hizmete açtık. Restoranımızın bahçesinde çeşitli organizasyonlara yer veriyoruz. Kahvaltılarımızda kendi yapmış olduğumuz doğal ürünlere yer veriyoruz. Hem bir davet yeri hem de özel günlerde müşterilerimize hizmet veriyoruz. İlk başta küçük çaplı bir proje gibi görünürken şimdilerde gerçekten çok daha büyüdü. Nazilli'nin böyle bir alan ihtiyacı olduğunu fark ettik. Küçük bir bütçe ile başlayıp şimdilerde gelen taleplerle her geçen gün büyümeye devam ediyoruz" dedi.

‘AİLE GİBİ BİR EKİP OLUŞTURDUK’

Müşterilerinin fikirlerine çok önem verdiklerini söyleyen Kınalı; "Herkes bize ortaklık çok zordur demesine rağmen Dilara ile çok keyifli bir hale geldi. Dilara'nın tamamen organizasyon konusundaki profesyonelliği ile benim işletme konusundaki tecrübemle elimizden geldiğince daha da geliştirmeye çalışıyoruz. Bu işi çok severek yapıyoruz. Yoruluyoruz ancak müşterilerimizin yüzündeki gülümsemeyi gördüğümüz zaman inanın yorgunluğumuz geçiyor. Çok güzel bir ekip oluşturduk, biz bir aile gibi olduk. 20 kişilik bir ekiple keyifli çalışmalar yapıyoruz" dedi.

‘HAYALLERİNİN ÖTESİNDE GÜN GEÇİRMELERİNİ SAĞLIYORUZ’

Hem moda tasarımcısı hem de organizasyon konusundaki tecrübelerini birbirinden güzel etkinlilerde gösteren iş kadını Dilara Çetinkaya ise çok yoğun bir yaz sezonu geçirdiklerinin altını çizerek işini keyifle yaptıklarını anlattı. Çetinkaya, "Gerçekten Ebru ile çalışmak öncelikle çok keyifli. Biz kişiye özel etkinlikler yapıyoruz. Biz de sınırlandırmalar olmadan hayallerinin ötesinde ne isterlerse yapmaya çalışıyoruz. Kadın işletmeci olmamamızın verdiği tecrübeyle kadınlarımızın dilinden anlıyoruz. O yüzden müşterilerimizin memnuniyetini görünce inanın yaptığımız işten çok fazla zevk alıyoruz. En sorunsuz, hata payını en alt seviyeye indirmeye çalışıyoruz. Birebir kendimiz müşterilerimizin istediklerini anlayıp yerine getirmeye çalışıyoruz. Düğün, nişan doğum günü, kına özel davetlerde hizmet vermeye devam ediyoruz. Gerçekten yaz sezonu çok yoğundu. Kapalı alanımızı da tamamladık, kışın özel davet ve yemeklerde de hizmete açığız. Müşterilerimizin beğendiği her türlü materyali bulup kendi objelerimizle de birleştirip özel günlerinde en iyi şekilde hazırlıyoruz" diye konuştu.

‘3 DÖNÜMLÜK ALANIN AVANTAJLARINI KULLANIYORUZ’

Lezzet kadar sunumun da önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya; "Pandemiden dolayı kır bahçesinde düğünlere çok talep vardı. Her çift birbirinden ayrı bir dünya, herkesin istediği farklı. Bizim en büyük avantajımız alan olarak çok geniş bir yere sahip olmamamız. Müşterilerimiz burada hem etkinliklerini gerçekleştiriyor hem de yemeklerini yiyebiliyorlar. Geri dönüş çok güzel. Toplam 5 dönümümüz var, etkinlik alanımız 3 dönümlük alanda oluyor. Kahvaltılarımız, akşam yemeği menümüz var. Özel gün gruplarımız var. Kahvaltımızın doğal ürünlerden oluşuyor. Kendi soframıza koymadığımızı ürünleri müşterilerimize sunmuyoruz. Yemeklerimiz profesyonel ellerden çıkıyor. Lezzeti kadar sunumu da çok önemli göze de hitap etmeli özen gösteriyoruz" dedi.