Aydın’da sevilen iş insanı Hayrettin Dincil, kentte spor ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Efeler’de 2011 yılında açtığı Hayri Usta Lokantası ile müşterilerine Osmanlı ve Girit mutfağından eşsiz tatlar sunan Dincil, 1. Amatör Küme 6’ıncı Grup’ta mücadele eden Kadıköyspor’a antrenman ekipmanı desteği sağlayarak sponsor oldu.

“ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN SPOR YAPMALARI ÇOK ÖNEMLİ”


Takımın akşam saatlerinde Adnan Menderes Stadyumu 1 No’lu Saha’daki antrenmanı ziyaret eden Dincil, Kulüp Başkanı Zeki Mendi ve Başkan Yardımcısı Levent Katılmış tarafından karşılandı. Antrenör Fehmi Mumcuoğlu ve oyuncuları başarı dileyen Dincil, “Aydın’da gençlerimiz ve çocuklarımızın spor yapmalarını oldukça önemsiyorum. Bu anlamda çocuklarımıza ve gençlerimize destek olmak için spor yöneticiliği yaptım. Bundan sonra da spor kulüplerimize ve sporcu kardeşlerime destek olmaya devam edeceğim. Tüm kulüplere sağlıklı ve başarılı dolu bir sezon diliyorum.” dedi. Desteklerinden dolayı Dincil’e teşekkür eden Başkan Mendi, “Hayrettin Dincil, her zaman bizim yanımızda oldu. Altı yıldır kulübümüze destek oluyor. Hakkını ödeyemeyiz.” diye konuştu.
Başkan Mendi, Dincil’e kulüp atkısı hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öte yandan ilk haftada Işıklı Demirspor’u 2-0’lık sonuçla mağlup ederek lige üç puanla başlayan Kadıköyspor, bu hafta ise Yılmazspor ile karşılaşacak.