Aydın 1. Amatör 3. Grup'ta yer alan Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor ve Kelebek Mobilya Yenipazar İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Yenipazar derbisinde 3-1'lik skorla gülen Gençlerbirliği oldu. Yenipazar Futbol Sahasındaki mücadeleyi Belediye Başkanı Yüsran Erden, Belediye Meclis Üyesi Süleyman Altınkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dursun Durmaz, YGB Kulüp Başkanı Ünal Sarıoğlu, KM Yenipazar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Serkan Saraçoğlu ve çok sayıda Yenipazarlı izledi.

'BAŞKAN ERDEN'DEN TAM DESTEK'

Yenipazar'ın çalışkan Belediye Başkanı Yüsran Erden, maçı tribünde izledi. Maç öncesi her iki takımı da ziyaret ederek başarılar dileyen Başkan Erden, devre arası futbolculara içecek ikram etti. Sporu ve sporcuyu her daim destekleyen Başkan Erden, her iki takıma da sezon boyunca başarılar diledi.

'TAMAMEN YENİPAZARLI GENÇLERİMİZLE MÜCADELE EDECEĞİZ'

Kelebek Mobilya Yenipazar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Serkan Saraçoğlu, "Skordan ziyade gençleri kazanmak amacımızdı. Böyle de oldu. Sahada çok genç kardeşlerimizle mücadele ettik. Ligde tamamen Yenipazarlı gençlerimizle mücadelemiz devam edecek. Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor'u da tebrik ederiz, dostça bir maç oynadık. Bize her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Yüsran Erden'e çok teşekkür ederim. Maçımızı izlemeye gelen tüm Yenipazarlılara teşekkür ederim" dedi.

'EN ÜST SEVİYEDE BİTİRMEK İSTİYORUZ'

Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Sarıoğlu, "Bizim için 3 puanla başlamak önemliydi. Futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibi kutluyorum. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu. İdman Yurdu takımı da bizim kardeş takımımız. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki maçların, her iki takım açısından da daha iyi olmasını temenni ederim. Umarım ligi en üst seviyede bitiririz. İlgi ve desteği için Belediye Başkanımız Yüsran Erden'e ve maçı izlemeye gelen Yenipazar halkına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.