Bakan Mehmet Kasapoğlu, TBMM’de Bütçe Görüşmelerinde öğrencilerin barınma sorunuyla ilgili eleştiriler üzerine ADÜ Merkez Kampüs içerisinde yer alan 2 bin 6 öğrenci kapasiteli yurdu örnek gösterip “Burası Aydın, burası sevinç, gurur tablosu. İftihar edin” dedi.

BARINMA SORUNU ORTADAN KALKACAK


Bakan Kasapoğlu’nun ‘gurur' ifadesiyle merkez kampüsteki yurdu örnek göstermesinin ardından sosyal medyadan paylaşımda bulunan Rektör Aldemir, “Üniversitemiz merkez yerleşkesinde bulunan, Aydın’ın en büyük Yükseköğretim Öğrenci Yurdu Aydın’ın olduğu kadar bizim için de büyük bir gurur vesilesidir. Yapımı yine merkez kampüs alanımız içinde devam eden, alanı üniversitemizce tahsis edilen bir diğer yurt inşaatı ile öğrencilerimizin barınma sorunu tamamen ortadan kalkacaktır” dedi.

GENÇLER GELECEĞİMİZDİR


Rektör Aldemir, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’nun “Gurur” ifadesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda görsellerini paylaştığı merkez kampüsümüzdeki yurdumuz sayesinde, bugün binlerce öğrencinin barınma sorunu ortadan kalkmıştır. Gençler geleceğimizdir ve bu gurur hepimizindir" diyerek memnuniyetini dile getirdi.