Efeler ilçesi, Ata Mahallesi’nde faaliyet gösteren Köfteci Murat Usta Lokantası, profesyonel takımlara yıllarca futbolcu kazandıran Aydın’ın en köklü kulüplerinden olan Güneşspor’a destekte bulundu. Altyapısında yeniden yapılanmaya giden ve oluşturduğu U16, U14, U12 ve U11 takımları ile ligde mücadele etmeyi planlayan Güneşspor’un U16 takımına, Köfteci Murat Usta Lokantası forma sponsoru oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Güneşspor Altyapı Sorumlusu Serkan Pektaş, Güneşspor'un Aydın demek olduğunu belirterek, "Yaşayan koca bir çınar olan bu kulüpte iyi bireyler ve sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu anlamda düzenlediğimiz ücretsiz futbol okulumuzu kış döneminde de devam ettiriyoruz. Bize forma sponsoru olarak, destekte bulunan Köfteci Murat Usta’ya da Güneşspor yönetimi adına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Güneşspor yöneticilerinden Evren Şahin de, Köfteci Murat Usta Lokantası’nın forma desteği ile oyuncularının çok mutlu olduğunu dile getirdi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Köfteci Murat Usta Lokantası’nın sahibi Murat ve Kader Cesur ise, “Aydın’da 10 yıldır vatandaşlarımıza çorba, yemek ve tatlı gibi eşsiz lezzetler sunuyoruz. Lokanta olarak çocukların kötü alışkanlardan uzaklaşması ve sağlıklı birer birey olarak yetişmelerinde, sporun çok önemli olduğunu biliyoruz. Çocuklara futbol sevgisini aşılayan Güneşspor’a imkanlarımız ölçüsünde destekte bulunduk. Bizim aldığımız formalarla, sporcu kardeşlerimizin çıktıkları maçlarda ellerinden geleni yapacaklarına inanıyor, kendilerine başarılar diliyoruz” dedi. Öte yandan Güneşspor, Cesur çiftine üzerinde adlarının yazılı olduğu ‘09’ numaralı birer forma hediye etti.