Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) İncirliova İlçe Teşkilatı, Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. İncirliova Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı ve partililer katıldı.

110 MİLYON LİRALIK YATIRIM


İncirliova Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel ve çok sayıda muhtarın da ilgi gösterdiği toplantıda konuşan İlçe Başkanı Celbek, "İncirliova İlçe Teşkilatı olarak bütün birimlerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Meclis üyelerimiz ve Cumhur İttifakı’mızla kol kola siyaset yapmaya devam ediyoruz. Milletimiz ile devamlı beraberiz, el eleyiz. Muhtarlarımız ile dirsek teması halindeyiz. İlçemizde yapılması planlanan bütün yatırımlarımızı aynı zamanda takip ediyoruz. Şimdiye kadar birçok projeyi hayata geçirdik. İki yıllık görev sürecimizde yaklaşık 110 milyon liralık kamu yatırımı aldık. Sağlık ocağından jandarma binasına, emniyet binasından doğalgaza, TOKİ'ye kadar. Hayata geçmesi için takipçisi olduğumuz projelerimiz var. Millet Bahçemiz ve şimdilik ismini açıklamak istemediğimiz projelerimiz var. Desteklerini ilçemizden esirgemeyen milletvekillerimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

2 YILDA BİN 210 ÜYE


Geride bıraktıkları iki yılda güzel işler yaptıklarının altını çizen Başkan Celbek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Güzel yol kat ettik. Bunun da meyvesini aldık. Partimize teveccüh gösteren hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. İki yılda bin 210 yeni üyeyi, partimize kazandırdık. 15 yeni üyemiz de aramızda. AK Parti olarak sahadan asla çekilmedik, her hafta abartısız söylüyorum bir milletvekilimiz ilçemizde. Ankara'ya gittiğimizde elimiz hiç boş dönmedik. Kendilerinden Allah razı olsun. İncirliova'da AK Parti belediyesi varmış gibi hizmet etmeye devam ediyoruz. Asla seçimden seçime milleti ile buluşan değil, günün her anı milletimizle yan yanayız.”

BELEDİYEYİ KAZANMA SÖZÜ

2023 yılında yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu belirten İlçe Başkanı Celbek, seçimden galip çıkarak, ülke yönetimini ‘beş benzemez’ olarak nitelendirdiği muhalefete teslim etmeyeceklerini dile getirdi. Celbek, “Liderimiz tekrardan balkon konuşmasını yaparak, emin adımlarla hedefe yürüyeceğimize inanıyoruz. ‘Bitmiş’ denilen AK Parti, İncirliova'da ilçe danışma toplantısında bile salonu dolduruyor. Allah'a bin şükür. 2023 seçimleri akşamı, büyük bir coşkuyla gururumuz reisimizi tekrardan o makama oturtup 2024'te de Allah'ın izni ile İncirliova'da bayrağı dikeceğimize inanıyorum. Buradan sayın vekilimize de söz veriyoruz 2024’de belediye seçimini alacağız” ifadelerini kullandı.

"BİZİM DE KARNEMİZ"

Milletvekili Metin Yavuz da, İncirliova ve Aydın Büyükşehir belediyelerini kazanacaklarını söyledi. AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı’nın 2 yılda yaptığı çalışmaların kendilerinin de karnesi olduğunu dile getiren Milletvekili Yavuz, "İlçe başkanımız ne dedi; 2 yıldır görevdeyiz, o ilçe başkanımız ve ekibi kadar bizim de karnemiz. 110 milyon liralık devlet yatırımından bahsetti. İlçe başkanımız, ilçesindeki eksikleri belirledi, bize geldi. Biz de genel müdürlüklerimize, bakanlıklarımıza ulaşarak, bunları aldık. Yani bir taleple gittik ve sonuca vardık" şeklinde konuştu.

"MİLLETİN GÖNLÜNDE TAHT KURMAYA DEVAM EDİYORUZ"


Muhalefeti algı yönetmekle suçlayan Milletvekili Yavuz, " Türkiye'de hakikaten iyi giden bir şeyler var. Gerçekten iyi gittiği için zaten gündemimiz bir sürü abuk sabuk şeylerle dolup taşıyor. Nedir bu? Bizim bir şansızlığımız var, aslında birazda şansımız. Şansımız şöyle; böyle bir muhalefetten sebep biz milletin gönlünde taht kurmaya devam ediyoruz. Çünkü neden? Karşı taraf yalnızca laf salatası yapıyor. Yalnızca beyinlerde bir cümle ile algı yönetmeye çalışıyor. Ama biz projelerimizle milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu çok önemli. Her gün bir projemiz var" dedi. Konuşmasını tamamlamasının ardından, Milletvekili Yavuz, ilçe başkanları Hüseyin Celbek ve Sibel Menderes ile birlikte partiye yeni katılan üyelerin yakalarına rozet taktı.