Mustafa Sarıgül’ün genel başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisinde Aydın İl Teşkilatı bir süre önce ilçe teşkilat çalışmalarının başladığı Karacasu ilçesini ziyaret etti. TDP Karacasu İlçe Başkanı olarak atanan Hasan Demir’in ev sahipliği yaptığı ziyarette TDP Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, İl Başkan Vekili Yılmaz Kutay, Çevre Şehircilik ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aydın Uyanık, Sivil Toplum Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayla Kavras, Nazilli İlçe Başkanı Kazım Aslan, Parti Medya Sorumlusu Soner Ateş yer aldı. Karacasu merkezdeki ziyaretlerin ardından Alemler Muhtarı Muhammet Dibek’in sünnet cemiyeti vesilesiyle Alemler Mahallesini ziyaret eden TDP heyeti, mahallede kahvehane ve ev ziyaretlerinde bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Ziyaretlerin ardından konuşan TDP İl Başkanı Selçuk Yasan, “Muhtarımızın bugün bir sünnet düğünü var. Bugün oraya katıldık. Köyde de biraz gezme fırsatımız oldu. Sağ olsun kapılarını bizlere açtılar. Dertlerini, sorunlarını dinledik. Çözüm yollarını değerlendiriyoruz. Herkesin elini sıkacağız, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Karacasu İlçe Başkanımız Sayın Hasan Demir, yaklaşık 10 gün önce atandı. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey yolunda giderse 3-4 hafta sonra ilçe kongresini gerçekleştirecek. İlçe binamız da kısa süre içinde faaliyete geçecek. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.
TDP İlçe Başkanı Hasan Demir ise, “Elimizden geldiği kadar köylümüzün, vatandaşımızın ihtiyaçlarını dinlemeye çalışıyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Kapı kapı dolaşıyoruz. Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Bizlere güvenenlere ve İl Başkanlığımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.