Didim’de Çapari Balık Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Eğitim Sen Aydın Şube Başkanı Kadir Özdemir, CHP İl ve ilçe yöneticileri, diğer siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşların yöneticileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Gecede konuşan Eğitim-Sen Didim İlçe Temsilcisi Belkıs Kahraman pandemi sebebiyle uzun süredir üyelerle bir araya gelemediklerini ifade ederek “Alanda her zaman etkili olan sendikamız olması gerektiği gibi Didim'de +1 ile yetkili sendika olabilmeyi başarmıştır. Yetki sürecindeki sloganımız her birimizin birbirimiz için ne kadar önemli olduğunu vurgulamaktı. Eğitim Sen çatısı altındaki her birimiz çok ses getiren, ülke gündeminde yer bulan o +1'iz. O süreçte bizleri hiç tanımadığı halde telefonda vakit ayıran, evinin kapısını bize açan, parkta, otoparkta bizimle buluşan, bize inanan, destek olan, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza bir kez daha hepimiz adına Eğitim Sen'e, onurlu mücadelemize, aramıza hoş geldiniz diyorum. Gücümüze güç kattınız. Sizden aldığımız güçle demokratik, katılımcı ve şeffaf bir ilksan diyerek çıktığımız ilksan seçimlerinde üyemiz, arkadaşımız Hacı Bebek Çelik İlksan Didim Temsilcisi olmuştur. Destek olan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.
Yemekte konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise eğitim emekçilerinin önemine değinerek “ Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu süreçte bu dayanışma ruhu hepimizi heyecanlandırmıştır. Pandemi sürecinde zor bir dönem atlatan sağlık personelimize teşekkür ediyorum. Ülkemizde her dönem önde gelen eğitimciler her zaman zor süreçlerden geçmişlerdir. Eğitilmesini istemeyen toplumun önünde her zaman eğitimciler olmuştur. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de bir çok zorluklar yaşanmaktadır. Bunların bir kısmına şahidim. Elimizden geldiği kadar, partimizin politikası dahilinde her zaman eğitimcilerin yanındayız. Bize ne görev verilirse desteğe hazırız. Önemli olan çocuklarımızsa, önemli olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızsa biz her zaman bir adım önde yürümeye hazırız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından emekliye ayrılan sendika üyelerine teşekkür plaketi verildi. Geceye katılanlar çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.