Germencik Belediye Meclisi, ekim ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in yönettiği toplantıda belediyenin 2022 yılı bütçesi de görüşüldü. Başkan Öndeş ve meclis üyeleri, ele aldıkları bütçeyi 106 milyon 969 bin 500 lira olarak oy birliği ile kabul etti. Belediyenin bu yılki bütçesi 81 milyon liraydı.

900 BİN LİRA KREDİ


Kiracı olarak bulunduğu Ziraat Odası hizmet binasını almak için harekete geçen Germencik Belediyesi, oda ile mahkemede karşı karşıya geldi. Mahkeme, binanın 3 milyon 644 bin liraya kamulaştırılmasına karar verdi. Kamulaştırma ücretini ödemek isteyen belediye, ihtiyaç duyduğu 900 bin lirayı İller Bankası'ndan kredi olarak çekmek için çalışma başlattı. Kredi için Başkan Öndeş'e oy çokluğu ile yetki verildi. Oylamada Cumhur İttifakı meclis üyeleri Şeref Kara ve Hicran Tütüncü 'hayır' oyu kullandı.

150 BİN LİRA DESTEK


Toplantıda Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden Germencikspor'a 150 bin lira tutarında ayni ve nakdi destek verilmesi de karara bağlandı. Gündemde yer alan diğer maddelerin de görüşülmesinin ardından Başkan Öndeş, toplantıyı kapattı.