Aydın’da vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı kuruyemiş, baharat, bakliyat, şekerleme, kahve ve lokum çeşitleri alma imkanı sunan Çelebi Kuruyemiş, Çine ve İncirliova'nın ardından Efeler'de şube açtı. Osman Yozgatlı Mahallesi, Hakkı Bey Caddesi üzerinde hizmete giren üçüncü şubenin açılış töreni, ilgi gördü. Törende Çelebi Kuruyemiş İncirliova ve Efeler şubelerinin sahibi Salim Çelebi'yi ailesi, akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı.

“YENİ ŞUBELER AÇMAYI PLANLIYORUZ”

Kuruyemiş sektöründe 5 yıllık geçmişi olduğunu anlatan Çelebi, "Çelebi Kuruyemiş olarak bünyemizde kuruyemiş, baharat, bakliyat, şekerleme, kahve ve lokumdan oluşan 200’ün üzerinde ürün çeşidimiz var. Ürünlerimizin hepsi kaliteli, lezzetli, taze ve uygun fiyatlıdır. Hizmet anlayışımızı bilen vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine şubeleşme kararı aldık. Çine ve İncirliova’nın ardından, üçüncü şubemizi Efeler’de açtık. Sağ olsun vatandaşlarımızdan gelen desteklerle büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Yeni şubeler açmayı planlıyoruz. Yeni şubemizin firmamıza ve Efeler’e hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Dua okunmasının ardından, kurdele kesilerek Çelebi Kuruyemiş’in yeni şubesinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından şubeyi gezen vatandaşlar, birbirinden lezzetli ve kaliteli ürünlerden satın aldı.