Aydın’ın Nazilli ilçesinde otomotiv, inşaat ve eğlence sektöründe hizmet veren Kocamanlar Grup, yeni bir atılım daha gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Şakir Kocaman, Timur Kocaman ve Tuncay Davaz’ın yaptığı Kocamanlar Balıkçılık, ilçede sektöre yeni bir anlayış getirdi. Karidesten kalamara, çipuradan orkinosa kadar her çeşit günlük ve taze balığın bulunduğu işletme, 15 kişilik kadrosuyla vatandaşlara kaliteli hizmet sunuyor. İlçenin en büyük eksikliklerinden biri olan günlük balık sorununa son veren Kocamanlar Balıkçılık için düzenlenen açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, siyasi parti temsilcileri, iş adamı Cesur Kocaman ve çok sayıda davetli katıldı. Törende dualarla kurdele kesilirken, misafirlere balık ekmek ikram edildi. MODERN PİŞİRME YERİ HİZMETE GİRDİ Balık satış tezgahının yanı sıra modern şekilde tasarlanan pişirme bölümü de balıkseverlerin dikkatini çekti. Müşterilerin tezgahta beğendiği balığı sipariş ederek kaliteli ve ferah bir ortamda tüketme şansı bulacağı belirtilirken, Milletvekili Süleyman Bülbül ilçe bu kadar çeşitli balıkların satıldığı bir yeri daha önce görmediğini ifade etti. Bülbül, “Güzel ve temiz bir yer. Hijyen koşulları iyi. İstanbul ve Ankara’da böylesi yer görmedim. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZ EN GÜZEL HİZMETE LAYIK”

Açılan her müessesenin Nazilli’de ekonomik hayatın canlılığının gösterdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Özcan, “Halkımız en güzel hizmet ve servise layık. Bu hususta gösterdikleri hassasiyet, çalışkanlık ve destekten dolayı ben aileye çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin. Böyle ortaklaşa çalışmalarla çıtayı hep yükselteceğiz” dedi.

“HALKIMIZ LÜKS BİR ORTAMA LAYIK”

Kocaman Balıkçılık İşletmecisi Şakir Kocaman ise, şunları kaydetti: “Sektörde yeni bir hava oluşturmak istedik. Haftanın her günü taze ve günlük balığımız mevcuttur. Amacımız halkımıza güzel balık yedirmek. Halkımız lüks bir ortama layık. Her çeşit ve her cebe uygun ürünlerimiz mevcut. Kocamanlar Balıkçılık Nazilli’mize hayırlı olsun. Açılışımızda bizi onore eden başta Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve protokol üyelerine teşekkür ederim.” Kocamanlar Balıkçılık’tan alışveriş yapmak için Nazilli Belediyesi Katlı Otoparkı yanında bulunan Balık Hali’ni ziyaret edebilir veya 0532 321 87 13 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz.