AY-SİAD, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Anemon Otel'de düzenlenen toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin ve iş adamları katıldı.

TEK ADAY


İlgi gören toplantıda mevcut AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Kullanılan oyların tamamını alan Başkan Barışık, güven tazeledi. Açıklamalarda bulunan Barışık, salgın gibi zor bir dönemde görev yaptıklarını belirterek, “Dernek olarak her zaman üyelerimizin ve kurumlarımızın yanında yer aldık. Üyelerimizin sorunlarını çözmek, taleplerini yerine getirmek önceliğimiz oldu. Kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. İl ekonomimize katkı sunmak için elimizi taşın altına sokmaktan hiçbir zaman çekinmedik. Ülkemizin, ilimizin ve üyelerimizin menfaatleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde salgın günlerini de geride bırakacağımızı biliyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan yerel esnaflardan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU


Barışık başkanlığındaki Yönetim Kurulu Hasan Alperen Işılak, Aşkın Kılıç, Bahtiyar Gerboğa, Rauf Yumuk, Mutlu Engin, Hidayet Gülpınar, Engin Kuluyever, Faruk Özkan, Olçay Turgut, Kaan Kızılkaya, Haldun Akın ve Yavuz Çayırlı'dan oluştu. Öte yandan eski yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.