AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, ilçe ziyaretlerine İncirliova ile devam etti. İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde’nin eşlik ettiği Milletvekili Yavuz, partisinin İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Yavuz, ziyarette İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, meclis üyeleri ve partililer ile bir araya geldi.
İlçe Başkanı Celbek, parti binasında ağırladığı Milletvekili Yavuz ve İl Kadın Kolları Başkanı Göğde’ye teşekkür etti.

"YAPTIKLARIMIZI ANLATMAK İÇİN SAHALARDAYIZ"


Göğde de, durağan değil, dinamik bir teşkilat olduklarını söyledi. AK Parti iktidarlarının bugüne kadar yaptıkları hizmetlerin belli olduğunu hatırlatan Göğde, birlik ve beraberlik içerisinde 2023 hedeflerine yürüdüklerini dile getirdi. Göğde, "Bizim bugüne kadar o kadar güzel ve doğru yaptığımız şeyler var ki 2023 hedeflerine yürürken yapmamız gereken sadece bunları hatırlatmak ve anlatmak. O yüzden gene sahalardayız, sahalarda da olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"SAHİP ÇIKMAK MECBURİYETİNDEYİZ"


Milletvekili Yavuz da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a millet, devlet ve ümmetin menfaatleri için sahip çıkmak mecburiyetinde olduklarını söyledi. Ülkenin bugüne kadar elde ettiği kazanımların devamı için 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu dile getiren Yavuz, "2023'te biz yüzde 51-52 ile seçimi rahat alıyoruz. Bunu anketler gösteriyor ama neden yüzde 55, yüzde 60, yüzde 65 olmasın?" dedi. Partililerinden daha çok çalışmalarını isteyen Milletvekili Yavuz, daha sonra esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.