Aydın’da MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır, sosyal medyada yaptığı yorumla kentte gündeme oturdu. İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ı ziyaret etti. Eski başkan Bayraktar, ziyaret fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak Başkan Özcan’a teşekkür etti. Bayraktar’ın bu paylaşımına MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır yorum yaptı.

“HAİN HAİNDİR”


MHP’li Çakır yaptığı yorumda İYİ Partili Başkan Özcan’ı eleştirirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ise ağır ithamlarda bulundu. MHP’li Çakır, yaptığı yorumda Başkan Özcan ve Genel Başkan Akşener için şu ifadeleri kullandı: “Altı yıl MHP ilçe başkanlığı yap, belediyenin avukatlığını yap, ülkücü şehit kardeşi ol, ondan sonra bütün bu öğrendiklerinle FETÖ’nün metresinin peşine takıl, davanı sat yok öyle abi dost güzel insan hain haindir bi dönemlikti o da kalmadı zaten.”
Yaptığı bu paylaşımda MHP’li Çakır’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener için ‘FETÖ’nün metresi’ ifadelerini kullanması dikkat çekti.

“BİZE GELEN HERKES TANRI MİSAFİRİDİR”


Çakır’ın yorumunun ardından MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı ise şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlar bize gelen herkes tanrı misafiridir, bizim kapımız herkese açıktır. Kürşat başkan da abimizdir, dostumuzdur. Bu ziyareti polemik konusu yapacak değiliz. Dediğimiz gibi bizim kapımız da, gönlümüz de herkese açık. Kürşat başkana ve bizi ziyaret eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.”
Bayraktar’ın bu paylaşımına ise Çakır, herhangi bir yanıtta bulunmadı.

ÖZCAN’IN ZİYARETLERİ MHP’DE HUZURSUZLUĞA NEDEN OLDU


Son günlerde MHP’nin önde gelen isimlerini ziyaret eden İYİ Partili Belediye Başkanı Özcan’ın bu ziyaretleri MHP’de huzursuzluğa neden oldu. MHP’deki bu huzursuzluk, Buharkent İlçe Başkanı Çakır’ın eski başkan Bayraktar’ın paylaşımına yaptığı yorumla da gün yüzüne çıktı. MHP’lileri rahatsız eden bu ziyaretlere Başkan Özcan’ın devam edip etmeyeceği bilinmezken söz konusu durum, 2023 seçimleri öncesi kentte siyasetin hararetli geçeceğinin habercisi olarak yorumlandı.

BAŞKAN ÖZCAN, ÖZTUNÇ’U İYİ PARTİ’YE KAZANDIRMIŞTI


Başkan Özcan, geçtiğimiz günlerde MHP ve ülkücü camianın önemli isimlerinden Mesut Öztunç’u partisine transfer etmişti. Ardından Başkan Özcan, MHP Nazilli İlçe Delegesi Hüsnü Zeren’i ziyaret etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından Başkan Özcan’a teşekkür ederek ‘İnşallah her şey İYİ olacak’ ifadesini kullanan Zeren’in İYİ Partili saflarına geçeceğinin konuşulduğu bu günlerde Başkan Özcan son olarak MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ı ziyaret etmişti.