Aydın’ın Efeler ilçesinde futbol alt yapısına verdiği önemle dikkat çeken Yıldızspor, alt yapı antrenörleri ile her ay oryantasyon toplantısında bir araya geliyor. Ağustos ayı toplantısı Sportif Direktör Göksel Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

KULÜBÜN GELİŞİMİNİ ÖNEMSİYORUZ


Kulüp binasında yapılan toplantının ardından, açıklama yapan Sportif Direktör Özdemir, “Biz her ay, alt yapı antrenörlerimizle bir araya gelerek oryantasyon toplantısı yapıyoruz. Bu toplantılarda bir aydan beri neler yaptık? Karşılaştığımız sorunlar neler? Bu süreçte oyuncularımızın gelişimi, malzeme ihtiyaçlarımız, diğer kulüplerle ve velilerimizle olan ilişkilerimiz, muhtelif katılabileceğimiz turnuvalar ve organizasyonları değerlendiriyoruz. Antrenör eğitimleri ile ilgili de planlamalar yapıyoruz. Bu toplantıları kulübümüzün gelişimi anlamında önemsiyoruz. Bu toplantıların, kulübümüzün vizyonunu arttıracağına inanıyoruz. Zaman zaman kulüp başkanımız Kaya Özcan da toplantılara katılıyor. Bu toplantıları her ay düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.

U10 TAKIMI, İZMİR’E GİTTİ


İzmir'de Urla Belediyesi’nin düzenlediği 1. Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvası, Urla 12 Eylül Stadyumu’nda başladı. 20 takımın mücadele edeceği turnuvaya Aydın’dan Yıldızspor U10 Takımı da katıldı. Antrenörler Mete Bağbakan ve İsmail Yılmaz Avcı yönetimindeki mavi beyazlı takım, üç gün boyunca turnuva maçları oynayacak. Turnuva ise, 21 Ağustos’ta sona erecek ve oynanacak maçlarla şampiyon belli olacak. Öte yandan, turnuvada diğer Aydın temsilcileri Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Efelerspor da ter dökecek.