Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, önümüzdeki yıl seçime gidecek. Seçimde mevcut Başkan Ayhan Oğuz’un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, yönetim kurulu üyelerinden Bilgin Balat, başkan adaylığını ilan ederek, oluşturduğu yönetim ve denetim kurulu ekibi ile sahaya indi. Esnaflarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinlemeye devam eden Balat, son olarak ekibi ile birlikte Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (AYESOB) ziyaret etti. Ziyarette AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Balat ve ekibini toplantı salonunda ağırladı.

“GÖREV BİZİM İÇİN KUTSALDIR”

Germencik sanayi sitesinde esnaf olan Balat, Çetindoğan ve yönetimine kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, ekibini tanıttı. Yaptıkları çalışmalardan da bahseden Balat, “Germencik esnaflarımıza hizmet etmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte adaylığımızı açıklayıp vakit kaybetmeden sahaya indik. Esnafımızı ziyaret edip, varsa sorunlarını çözmek ve taleplerini karşılamak için mücadele ediyoruz. Bu kapsamda projelerimizi de oluşturuyoruz. Her zaman yanında olduğumuzun farkında olan esnaflarımızın teveccühleri ile göreve seçileceğimize inanıyoruz. Görev bizim için kutsaldır. En iyi şekilde görevimizi yapacağımızın da sözünü veriyoruz” dedi.

“SEÇİM, DEMOKRATİK BİR YARIŞTIR”

Balat ve ekibini adaylıklarından dolayı tebrik eden Birlik Başkanı Çetindoğan da, “Hizmet için çıktığınız yolda, size başarılar diliyorum. Seçim, demokratik bir yarıştır. Esnaflarımızın oyları ile seçilecek başkan, benim başkanımdır. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı. Öte yandan Balat, ziyaretin başında Başkan Çetindoğan’a bir sepet yaş Germencik inciri takdim etti.