Didim’de 25 Temmuz Pazar günü kaybolan ve 2 gün sonra cansız bedeni bulunan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan’ın vahşice öldürülmesinin yankıları sürüyor. Tayhan’ın katili Nizam Cansızlar olay günü emniyet güçlerince yakalanarak tutuklanmıştı. Acılı Tayhan ailesi olayın yaşandığı günden bu yana duygularını ilk kez sosyal medya hesaplarından paylaştı.

"SENSİZLİĞİN ACISININ TARİFİ YOK"

Acılı Baba Mehmet Tayhan ve anne Ayşe Tayhan paylaşımlarında kızlarına olan hislerini dile getirerek, “Gül kokulum, meleğim, canım kızım. Sensizliğin acısının tarifi yok, bu acıyla ayakta kalmak çok zor yavrum. Sen benim ilk anneliğim, ilk heyecanım, arkadaşım, sırdaşım, meleğim, hayallerim.. Babanın da bir tanecik prensesiydin kızım cennet kuşum benim. Gül kokulu, güzel kızım, meleğim biz annen ve baban olarak seninle hep gurur duyduk. Sen her zaman bizi mutlu ettin güzel yavrum. Biz senden razıyız, Rabbim de senden razı olsun. Sen yerinde rahat uyu cennet kuşum. Seni her zaman çok sevdik çok seviyoruz” ifadelerine yer verdi.

ADALET VURGUSU

Acılı Tayhan ailesi katille ilgili de adalet vurgusu yaparak, “Bu acıyı bize yaşatan o caniyi kendi ellerimle parçalamak için elimden gelen her şeyi yapacağım yavrum. Bir annenin babanın ellerinden evladını almanın cezası hapis, hücre olamaz. Bu ülkedeki adalet bir yavrunun eceli bir adinin elindeyse o adinin eceli de annenin babanın elinde olmalı. Adalet işte o zaman adalettir. Biz o adiye gün yüzü göstermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.