İlçe sakinlerinden Süleyman Gezer’in, " Karacasu olarak yangın bölgeleri için yardımda bulunalım" çağrısına Belediye Başkanı Mehmet Erikmen ve Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz kayıtsız kalmadı. Manavgat Esnaf Odası Başkanını arayarak bölgede acil ihtiyaç listesini alan Sefa Töz, başta çocuk bezi, göz damlası, yanık kremi, boğaz pastili, burun spreyi gibi medikal ürünler olmak üzere ilçeye özgü ürünleri de bir araya getirip Manavgat, Marmaris gibi yangın bölgelerine göndereceklerini söyledi. Nakdi yardım kabul etmeyeceklerini ifade eden Töz, bu ürünleri alıp kendilerine ulaştıran duyarlı vatandaşların yardımlarını bölgeye ulaştıracaklarını dile getirdi.

“VATANDAŞLARIMIZ BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR”


Karacasu olarak her zaman bu tür yardıma gereksinim olduğu anlarda gerekeni yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, “Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bir daha böyle yangınlarla karşı karşıya bırakmasın. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyor, geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Karacasu olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Başta çocuk bezi, göz damlası, yanık kremi, boğaz pastili, burun spreyi ihtiyacı olduğu söylendi. Bu konuda yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımız varsa bizimle irtibata geçebilirler. Birlikten kuvvet doğar” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”


Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz de, “Ülkemizin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Karacasu olarak yaraları sarmaya hazırız. Coğrafi konumumuz gereği Muğla, Denizli, İzmir ve Antalya’ya çok yakın konumdayız. Bölgelerden öncelikli olan ihtiyaç listelerini aldık. İlk olarak Manavgat’la başlayacağız ama diğer bölgelerle devam edeceğiz. Yardımcı olmak isteyenler bizlerle irtibata geçebilirler. Medikal malzemelerin yanı sıra pidemiz ve elmamızdan oluşan paketlerimizi bölgelere ulaştıracağız” dedi.
Yardımda bulunmak isteyenlerin Esnaf Odası Başkanlığına 0505 952 1397 nolu telefondan ve Belediye Başkanlığına 0532 447 6130 nolu telefondan ulaşabilecekleri bilgisi verildi.